Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Luxemburg Luchthaven Autoverhuur

De enige commerciële en internationale luchthaven in Luxemburg is Finder Airport. Finder bevindt zich op 6 kilometer van Luxemburg Stad. Het vormt een hub voor Cargolux en Luxair en ontvangt jaarlijks meer dan 1,5 miljoen passagiers. Bestemmingen van Finder Airport zijn onder meer Amsterdam (KLM), Kopenhagen (Scandinavian Airlines) en Londen-Heathrow (British Airways).

In de terminal worden er een aantal passagiersdiensten ter beschikking gesteld: u vindt er bankautomaten, voorzieningen voor andersvaliden, rookruimtes, sanitaire faciliteiten, een verloren voorwerpenruimte en een draadloze internetverbinding. Daarenboven biedt Finder eveneens ontmoetingsruimtes, winkels, restauranten en snackbars, koffiehuisjes en meer. U kan in de Buy Bye winkels zowel streekproducten en souvenirs als boeken, tabak, speelgoed en luxeartikelen verkrijgen.

Er zijn ter plaatse in Finder Airport vijf autoverhuurmaatschappijen aanwezig: Europcar, Hertz, Avis, Sixt en Budget. U kan bij ons de wagen van uw keuze aan de laagste prijs reserveren. U bent bovendien steeds verzekerd van de beste voorwaarden danzij onze samenwerking met de internationaal gereputeerde autoverhuurorganisatie VIP Cars. Boek nu via Autoverhuur Globaal en geniet van de beste deals!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan