Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Liverpool Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Liverpool – Liverpool John Lennon Airport – ligt in Speke, op 12 kilometer afstand van het stadscentrum. Hoewel er voordien heel wat intercontinentale verbindingen waren, biedt Liverpool momenteel enkel nog binnenlandse en Europese vluchten aan. Onder meer EasyJet en lagekostenmaatschappijen Wizz Air en Ryanair vliegen van en naar Liverpool, met bestemmingen zoals Amsterdam, Kopenhagen, Barcelona en Palma de Mallorca.

Liverpool John Lennon biedt haar passagiers een verscheidenheid aan diensten en faciliteiten aan. Er zijn voorzieningen voor mensen met een functiebeperking, informatiebalies, een Premium Lounge, een draadloze internetverbinding en internetkiosken, een gebedsruimte en een conferentiecentrum. Naast deze praktische voorzieningen is er ook een brede waaier aan winkels aanwezig, met daarnaast een ruime keuze aan etablissementen waar u terecht kan voor een hapje en een drankje terwijl u wacht op uw vlucht.

U kan zeven autoverhuurmaatschappijen terugvinden in Liverpool John Lennon: National, Europcar, Avis, Alamo, Enterprise, Budget en Hertz. Ze bevinden zich op het gelijkvloers van de Short-Stay parking (parking voor kort verblijf) tegenover de terminal. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat wij u aanbieden, dankzij onze samenwerking met deze maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan