Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Lissabon Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Lissabon – Luchthaven Portela – bevindt zich in Portela de Sacavém, op 7 kilometer van het stadscentrum van de Portugese hoofdstad. Luchthaven Portela is een voorname luchthaven in Europa en een hub voor onder meer TAP Portugal, EasyJet, Portugália en White Airways. In 2011 werden er net geen 15 miljoen passagiers geregistreerd in Lissabon Portela.

In de luchthaven worden heel wat voorzieningen voor passagiers aangeboden. Zo zijn er informatiebalies, bankautomaten, wisselkantoren, opbergsystemen voor bagage, verloren voorwerpenruimtes, een postkantoor, business lounges met internetaansluiting, conferentieruimtes en voorzieningen voor andersvaliden. U kan in Portela ook uw last-minute aankopen doen in de winkels met een aanbod gaande van luxeartikelen tot streekproducten en magazines. Ook voor een maaltijd of een snel tussendoortje kan u in de luchthaven terecht.

Er zijn meerdere autoverhuurmaatschappijen aanwezig in Portela, waaronder Europcar, Avis, Budget en Hertz. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat wij u aanbieden, dankzij onze samenwerking met deze maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan