Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Kroatië Autoverhuur

Kroatië ligt in het zuiden van Europa en dankzij het hoefijzervormige vasteland grenst het aan zes andere landen en aan de Adriatische Zee. Daarnaast bestaat Kroatië uit meer dan duizenden eilanden, waaronder Škarda, de Kornati eilandengroep, Hvar en Drvenik in Dalmatië.

De Kroatische kusten trekken jaarlijks een groot aantal toeristen. U kan er terecht voor uw zon- en zeevakanties, maar eveneens voor het beoefenen van watersporten zoals kajakken, duiken, zeilen, surfen en meer. Grootsteden zoals Split, Rijeka, Osijek en de hoofdstad Zagreb zijn echter ook grote trekpleisters. De Parel van de Adriatische Zee, Dubrovnik, ligt zowel aan de Adriatische kust als aan de Dinarische alpen en is bijzonder aantrekkelijk voor reizigers door het charmante karakter en de gezellige sfeer die er heerst. De Oude Stad van Dubrovnik, enkel toegankelijk voor voetgangers, zal u ook zeker bekoren. In Zagreb vindt u de authentieke Kroatische cultuur en geschiedenis terug in de middeleeuwse architectuur en klassieke kathedralen. Het populairste natuurpark in Kroatië is het Nationaal Park Plitvicemeren, gesitueerd in het karstgebergte. Toeristen bezoeken het park voor de vele bergriviertjes, watervallen en meren die het landschap overheersen.

Om zelf eenvoudig tussen steden en streken te reizen tijdens uw reis in Kroatië is een wagen geen overbodige luxe. U kan de huurwagen van uw keuze bij ons reserveren tegen de laagste prijs en onder de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie, en met internationale en lokale autoverhuurmaatschappijen zoals Uniline, Sixt, Fleet en Alamo.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan