Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Italië Autoverhuur

Het Zuid-Europese Italië lokt het hele jaar door vele toeristen naar zich toe dankzij de rijke geschiedenis, de indrukwekkende natuurgebieden, het warme klimaat en de ligging aan de Middellandse Zee. Italië is het vijfde meest bezochte land ter wereld, na onder meer Frankrijk en de Verenigde Staten.

Het gevarieerde landschap, van de besneeuwde Alpen tot de prachtige stranden, trekt het hele jaar door veel internationale bezoekers aan. Beginnend in het noorden vindt u de berggebieden, waaronder de Dolomieten en de Julische en Karnische Alpen, een waar paradijs voor wintersportliefhebbers. In lager gebied zijn vooral steden zoals het kosmopolitische Milaan, Parma en het Gardameer toeristentrekkers. In het centrale Italië ligt Toscane, met populaire steden als Florence en Pisa, terwijl u meer naar het zuiden Napels en Pompeii kan bezoeken. Een van de meest bezochte steden ter wereld is de hoofdstad van Italië, Rome. Met monumentale bezienswaardigheden zoals het Colosseum, het Forum Romanum, het Vaticaan, de Trevi Fontein en veel meer slaagt de stad erin om steeds opnieuw een groot aantal internationale reizigers aan te trekken. Andere populaire steden zijn onder meer Venetië met haar kanalen, Turin en Bologna met haar uitstekende gastronomie en culturele rijkdom.

Het is aangewezen om over een wagen te beschikken tijdens uw reis in Italië. Ontdek al het moois dat het land u te bieden heeft met de huurwagen van uw keuze en dit gegarandeerd aan de laagste prijs en onder de beste voorwaarden. Dankzij onze samenwerking met grote internationale en lokale autoverhuurmaatschappijen zoals Advantage, Buchbinder, Alamo en Maggiore kan u bovendien uw wagen afhalen op een aanzienlijk aantal lokaties verspreid over Italië, waaronder de luchthavens van Milaan, Palermo, Venetië en Rome.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan