Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Israël Autoverhuur

Israël ligt in het Midden-Oosten en grenst zowel aan de Middellandse, aan de Rode en aan de Dode Zee, wat veel reizigers naar de Israëlische kust lokt om te genieten van een rustige vakantie in een van de vele badplaatsen. Israël is echter nog populairder om de historische en religieuze rijkdom en diversiteit.

Israël is een klein land dat met de wagen eenvoudig verkend kan worden. De hoofdstad en tevens een van de meest bezochte steden van Israël is de Oude Stad Jeruzalem. Deze stad bestaat uit vier aparte regio’s, ingedeeld volgens religie en elk met hun eigen tradities en gebouwen: een christelijk, een joods, een islamitisch en een Armeens gebied. De stad biedt daardoor een breed zicht op religie en geschiedenis en zal op iedereen een onvergetelijke indruk achterlaten. Andere populaire bestemmingen in Israël zijn onder meer het kosmopolitische Tel Aviv, de hot springs en het Meer van Tiberias en de Golanhoogten. Israël heeft daarenboven een groot aantal musea die ook steeds op een groot aantal internationale bezoekers kunnen rekenen. U kan bepaalde gebieden, waaronder Jeruzalem, ook via de daarvoor ingerichte wandelpaden bezichtigen.

Doordat Israël slechts een kleine oppervlakte heeft, zo’n 22000 km², is het gemakkelijk te verkennen met de wagen. Reserveer vooraf de huurwagen van uw keuze via onze Nederlandse autoverhuurdienst en geniet van de beste voordelen!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan