Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Ierland Autoverhuur

Het Keltische Ierland biedt voor ieder wat wils, van natuurtoerisme tot citytrips en avontuurlijke reizen. In het centrum bestaat Ierland uit vlaktes en vindt u bovendien de langste Ierse rivier, de Shannon. In het westen bestaat het landschap uit kliffen en berggebied, wat het ideaal maakt voor trektochten. In het zuid-westen liggen er enkele prachtige stranden aan de Noordzee, zoals Silver Strand, Dollar Bay en Inchydoney. Dublin bevindt zich in het uiterste oosten van Ierland en bevat een rijke geschiedenis die begon als één van de grootste Vikingnederzettingen.

In Dublin kan u kennis maken met de typische Ierse dranken in de Jameson branderij en in het Guiness Storehouse. U kan er ook historische monumenten bezoeken zoals onder meer het Kasteel van Dublin en het standbeeld van Molly Malone, onderwerp van Dublin’s onofficiële volkslied. Andere populaire bestemmingen in Ierland zijn Killarney met de beste trekkingpaden, de kanalen van Cork en het middeleeuwse Limerick. In Doolan kan u terecht in een van de kenmerkende Ierse pubs met live folkloremuziek, Iers bier en lokale gerechten. Onnodig te vermelden dat er ontelbare bezienswaardigheden zijn in Ierland – denk aan Loch Ness, The Burren, Glendaloughn de Moherkliffen en meer – en dat het de moeite waard is zoveel mogelijk te bezichtigen tijdens uw verblijf in Ierland.

Reizen tussen de verschillende Ierse landschappen en steden is eenvoudiger indien u over een eigen wagen beschikt. Reserveer uw huurwagen nu via onze Nederlandse autoverhuurwebsite en geniet van de beste voordelen en de laagste prijs!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan