Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

IJsland Autoverhuur

IJsland heeft de avontuurlijke reiziger heel wat te bieden. Van raften in ijskoude rivieren en surfen in de Atlantische Oceaan tot duiken, klimmen en rondtrekken in de unieke landschappen op het eiland, IJsland heeft voor ieder wat wils. Toeristen met minder gewaagde interesses kunnen eveneens genieten van de IJslandse natuurlijke schoonheid. U kan vissen in meren, ijswater, rivieren of de zee, wandeltochten maken in de prachtige IJslandse omgeving, vogels spotten of de walvissen van naderbij observeren, of gewoon rustig de vele natuurlijke wonderen op het eiland waarnemen door van streek tot streek te trekken.

IJsland’s hoofdstad Reykjavik is een toeristische attractie op zich. U kan er zich ontspannen in de warmwaterbronnen en spa’s en kennismaken met de gastvrije en vriendelijke IJslanders in de meest noordelijk gelegen hoofdstad ter wereld. Reykjavik is een eigentijdse stad die bekend staat om haar ruimdenkendheid en om haar uitgebreide en diepgewortelde cultuur. Zo is onder meer het werk van schrijvers zoals Halldór Laxness en Nobel Laurate een wereldbekend exportproduct, maar ook de IJslandse film, muziek en beeldende kunsten zijn de moeite waard.

Ontdek zelf zorgeloos het paradijselijke IJsland en al haar schoonheid met de huurwagen van uw keuze. In slechts drie stappen vindt u via onze Nederlandse autoverhuurwebsite de wagen die aanlsuit bij uw voorkeuren en budget. Bovendien bent u bij ons steeds verzekerd van de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met de intermediaire maatschappij VIP Cars. Boek uw wagen nu en maak uw reis in IJsland onvergetelijk!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan