Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Hobart Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Hobart in Tasmanië bevindt zich in Cambridge, op 16 km. van het stadscentrum van Hobart. De luchthaven ontvangt ieder jaar meer dan 1,5 miljoen passagiers, mede dankzij de vluchten van lagekostenmaatschappijen. Hobart is een hub voor Skytraders en een belangrijke luchthaven voor Virgin Blue en Jetstar Airways. De luchthaven beschikt over twee met elkaar verbonden passagiersterminals, een internationale en een terminal voor binnenlandse vluchten.

Er is een Quality Hotel aanwezig in de luchthaven zodat u zorgeloos de nacht kan doorbrengen op het terrein. Om het wachten op uw vlucht nog aangenamer te maken kan u terecht in de vele restaurantjes en bars in de luchthaven om te genieten van een smakelijke maaltijd of snack. Verder biedt de brede waaier aan winkels u een aangename shopervaring, van kledingwinkels tot souvenirs en lokale specialiteiten.

Dankzij onze samenwerking met lokale en internationale autoverhuurmaatschappijen kunnen wij u gegarandeerd de laagste prijs aanbieden voor de huurwagen van uw keuze. Aanwezige maatschappijen in Hobart zijn Avis, Budget, Redspot, Europcar, Thrifty, Hertz en Bargain Car Rentals. Reserveer uw wagen nu via ons online boekingssysteem en wees verzekerd van de voordeligste deal!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan