Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Helsinki Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Helsinki – Helsinki-Vantaa Airport – is de voornaamste luchthaven in Finland. De luchthaven bevindt zich in Vantaa, op 17 kilometer van het stadscentrum van Helsinki. Helsinki-Vantaa is een hub voor Blue1, Tulflu Nordic, Finnair, Flybe Nordic, Nordic Global Airlines, en Norwegian Air Shuttle. Onder meer KLM, British Airways en Lufthansa vliegen van en naar Helsinki.

De luchthaven beschikt over twee terminals, gekoppeld door een voetgangersverbinding. Er zijn in de terminals heel wat faciliteiten en diensten voorzien voor passagiers. Helsinki-Vantaa biedt u praktische diensten zoals bankautomaten, wisselkantoren, parkingdiensten, een apotheerk, rokersruimtes en reisagentschappen. Er zijn ook twee luchthavenhotels, conferentieruimtes, een verloren voorwerpenruimte en VIP diensten aanwezig. Bovendien heeft u in de volledige luchthaven gratis toegang tot het draadloze internet. U kan ook steeds genieten van de uitgebreide kunstcollectie en Art Port gallerijen in Helsinki-Vantaa terwijl u wacht op uw volgende vlucht.

Avis, Budget, Hertz, Europcar en Sixt hebben autoverhuurkantoren op het terrein. U kan bij ons de wagen van uw keuze aan de laagste prijs reserveren. U bent bovendien steeds verzekerd van de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met de internationaal gereputeerde autoverhuurorganisatie VIP Cars. Boek nu via Autoverhuur Globaal en geniet van de beste deals!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan