Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Griekenland Autoverhuur

Griekenland biedt een uitgebreid aanbod aan landschappen en bezienswaardigheden, verspreid over het vasteland en de eilanden. Om al haar schoonheid zorgeloos en eenvoudig te verkennen is een wagen aangewezen. Via onze Nederlandse autoverhuurwebsite reserveert u de wagen van uw keuze op de locatie waar u verblijft of aan de luchthaven waar u aankomt (Athene, Rodos).

Griekenland grenst aan de Middellandse Zee, aan de Ionische Zee en aan de Egeïsche Zee. Daarbovenop heerst er een gunstig klimaat dat van de stranden en eilanden een erg populaire vakantiebestemming maakt, denk bijvoorbeeld aan Kreta, Lesbos, Naxos, Cephalonia en Mykonos. In de meeste Griekse steden kan u terecht voor een mix van geschiedenis, cultuur en modern leven. Populaire bestemmingen in Griekenland zijn onder meer Santorini, Athene, Rodos, Paros en Zakynthos. Elk van deze steden heeft een groot historische kapitaal met onder meer ruïnes, archeologische sites en musea, maar eveneens met moderne winkelcentra, boeiende architectuur en een indrukwekkende gastronomie. In Athene vindt u de Acropolis en het Olympieion terwijl u op het eiland Santorini de vulkanische stranden kan bezoeken, die overbleven na de uitbarsting die de eerste nederzettingen op Santorini bedolfde.

Om al het moois dat Griekenland te bieden heeft te verkennen kan u bij ons uw huurwagen reserveren in slechts drie eenvoudige stappen. Wij bieden u het breedste assortiment aan modellen en merken aan en doen dit bovendien aan de laagste prijs dankzij onze samenwerking met de internationale bemiddelende autoverhuurorganisatie VIP Cars, die u de voordeligste deals garandeert!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan