Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Genève Luchthaven Autoverhuur

De Internationale Luchthaven van Genève – Genève Aéroport – ligt in de gemeentes Meyrin and Grand-Saconnex, op 4 kilometer afstand van het stadscentrum van Genève. Ze bevindt zich op de grens Frankrijk-Zwitserland, waardoor Franse burgers in de luchthaven terecht kunnen voor vluchten binnen Frankrijk zonder eerst door een grenscontrole te gaan, zolang ze de grens met Zwitserland niet overschrijden. Genève Aéroport vormt een hub voor de luchtvaartmaatschappijen Darwin Airline en EasyJet Switzerland. Die laatste heeft onder meer bestemming in Brussel en Maastricht. Andere luchtvaartmaatschappijen in Genève zijn bijvoorbeeld KLM, Brussels Airlines en Lufthansa.

Genève Aéroport biedt haar passagiers een verscheidenheid aan diensten aan, zowel praktische faciliteiten als etablissementen ter onstpanning en amusement van de reiziger. Zo zijn er banken en wisselkantoren te vinden, evenals conferentiecentra, multimedia, een kosteloze draadloze internetverbinding, postkantoren, reisagentschappen, VIP Lounges, wellness en meer. Daarnaast is er een winkelcentrum waar u terecht kan voor een aanbod gaande van snoep en lokale specialiteiten tot mode, luxeartikelen, boeken en magazines, electronica, tabak, drank en souvenirs.

Er zijn zeven autoverhuurmaatschappijen aanwezig in Genève Aéroport: Sixt, Europcar, National, Hertz, Avis, Budget en Advantage. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat Autoverhur Globaal u aanbiedt, dankzij onze samenwerking met onder meer bovenstaande internationaal gereputeerde maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan