Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Frankrijk Autoverhuur

Frankrijk biedt iedere reiziger een ruim palet aan cultuur en geschiedenis in iedere streek. Het omvat ’s werelds meest bezochte stad Parijs, prachtige stranden, historische steden, pittoreske dorpjes en veel meer. Om van alles wat mee te krijgen tijdens uw reis kan een huurwagen een must zijn. Via onze Nederlandse autoverhuurwebsite reserveert u in slechts drie stappen uw wagen op de afhaallocatie van uw keuze.

Zowel de kusten aan de Noordzee als die aan de Middellandse Zee zijn de moeite waard voor een prettige strandvakantie. Frankrijk geniet een aangenaam klimaat dat in de zomer vele reizigers naar de kuststreken lokt. Populaire stranden zijn onder meer die aan de Rivièra, in Corsica en in Bretagne. Voor wintersporten kan u dan weer terecht in de Franse Alpen, in Jura, in de Pyreneeën, in Corsica, in de Vogezen en in het Centraal Massief. Veel van Frankrijk’s toeristische trekpleisters bevinden zich in Parijs, zoals onder meer Centre Pompidou, het Louvre Museum, de Arc de Triomphe, de Eifeltoren en veel meer. Het uitzicht op de Seine, de romantische sfeer en de artistieke omgeving zijn wereldwijd bekend en lokken een gevarieerde groep reizigers naar de Franse hoofdstad.

Om uw reis in Frankrijk vlot en eenvoudig te doen verlopen is een wagen aangewezen. U kan via onze Nederlandse autoverhuurwebsite de huurwagen van uw keuze vooraf reserveren zodat u na aankomst in Frankrijk onmiddellijk kan verderreizen. Bovendien bent u bij ons steeds verzekerd van de laagste prijzen en de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met de internationale bemiddelende autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan