Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Florence Luchthaven Autoverhuur

De Luchthaven Florence Amerigo Vespucci, of Peretola, is een kleine luchthaven in Toscane. Onder meer Brussels Airlines, Air France, Air Berlin en Lufthansa vliegen van en naar Florence. De luchthaven is een hub voor de lagekostenmaatschappij Vueling Airlines.

In de luchthaven vindt u alle standaard passagiersfaciliteiten, van bankautomaten en wisselkantoren tot sanitaire voorzieningen. Verder zijn er voorzieningen voor mensen met een functiebeperking en een verloren voorwerpenruimte. Op de begane grond van de vertrekterminal bevindt zich de luxueuze Masaccio Lounge waar u kan ontspannen of werken terwijl u wacht op uw vlucht. In de lounge is er eveneens een internetverbinding beschikbaar. De luchthaven biedt u ook een brede waaier aan winkels, waar u terecht kan voor mode, Italiaanse specialiteiten en veel meer.

Er zijn maar liefst acht autoverhuurmaatschappijen aanwezig op de kleine luchthaven, waaronder Sixt, Maggiore, Europcar, Hertz en Avis. Dankzij onze samenwerking met zulke grote lokale en internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de meest voordelige deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan