Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Egypte Autoverhuur

Egypte ligt in het noordoosten van Afrika en heeft een woestijnklimaat, met warme, zwoele dagen en koude nachten. Haar cultureel erfgoed wordt wereldwijd geroemd en lokt veel reizigers naar Egypte. Naast de pyramides van Cheops, de Sfynx en de Pyramide van Gizeh, de schat van Toetanchamon – te bezichtigen in Egyptische Museum in Cairo – en de Vallei der Koningen heeft Egypte echter nog veel meer te bieden.

In Luxor vindt u ‘het grootste openluchtmuseum ter wereld’ waar de oude stad van Thebe gelegen is en waar u de ruïnes van de tempels van Karnak en Luxor kan bezoeken. In de hoofdstad Cairo ziet u het oude Egypte samenvloeien met moderne architectuur en drukke winkelstraten. Deze metropolische stad blijft echter een uitstekende bestemming om de Egyptische cultuur te verkennen. Het stadje Abu Simbel is een andere toeristentrekpleister. Ondanks de kleinschaligheid – u kan Abu Simbel gemakkelijk te voet verkennen – biedt het heel wat attracties, zoals de Tempel van Ramses II, de Tempel van Nefertari en de indrukwekkende woestijn. Hurghada, aan de Rode Zeekust, is een ware strandbestemming, met helder zeewater waar u al uw zorgen kan vergeten tijdens het windsurfen, duiken, snorkelen of zonnebaden. Professionele duikers op zoek naar een uitdaging kunnen terecht in Dahab, waar het Blue Hole zich bevindt, één van ’s werelds meest gevaarlijke plaatsen om te duiken.

Indien u uw huurwagen via onze Nederlandse boekingswebsite reserveert bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden, zodat u in Egypte zorgeloos kan reizen van stad tot stad. Bovendien kan u onze klantendienst 24/7 bereiken met al uw vragen en opmerkingen, omdat uw tevredenheid onze prioriteit is. Kies de huurwagen van uw keuze uit ons brede assortiment dankzij onze samenwerking met grote internationale en lokale autoverhuurbedrijven, waaronder Alamo, Sixt en Hertz.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan