Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Duitsland Autoverhuur

Wenst u Duitsland te verkennen op een eenvoudige en aangename manier? Met een van de huurwagens uit ons uitgebreide assortiment reist u moeiteloos tussen de Duitse grootsteden zoals München, Hamburg, Berlijn en Dresden. Neem ook zeker de tijd om te genieten van de Moezelstreek en te proeven van haar uitstekende wijnen, of geniet van het uitzicht van de Loreley-klif aan de Rijn, genoemd naar het verhaal van de prachtige sirene Loreley.

Wat de jeugd aantrekt in Duitsland is onder meer het Berlijnse uitgaansleven, het internationaal geroemde bierfestival Oktoberfest en de jaarlijks georganiseerde Love Parade. De vele kastelen, kerken en historische steden lokken eveneens veel toeristen naar Duitsland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de kastelen van Augustusburg en Falkenburg, de kathedraal van Cologne, het Reichstaggebouw in Berlijn en de Oude Stad Regensburg.

De 11 Magische Steden van Duitsland, waaronder Hamburg, Berlijn, Düsseldorf, Stuttgart en Nürnberg, trekken met hun mix van cultuur, uitgebreide winkelcentra, intense nachtleven en typische keuken een breed internationaal publiek aan. Duitsland biedt ook enkele pretparken aan, waaronder Legoland te Günzeberg, Movie Park te Bottrop en Europapark te Rust.

Geniet zonder zorgen van al wat Duitsland te bieden heeft door vooraf uw huurwagen te reserveren. Via onze website boekt u uw wagen in slechts drie stappen en bovendien bent u verzekerd van de laagste prijs en de beste voorwaarden! U kan uw wagen ophalen op meer dan honderd locaties, waaronder de luchthavens van München, Düsseldorf en Frankfurt-Hahn, zodat u bij aankomst in Duitsland meteen uw reis kan verderzetten in de wagen van uw keuze.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan