Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Dubrovnik Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Dubrovnik bevindt zich in Cilipi, op 15,5 kilometer van het stadscentrum van Dubrovnik. De luchthaven wordt ook wel eens Cilipi Airport genoemd. Na Zagreb is het de drukste luchthaven in Kroatië, met meer dan een miljoen passagiers per jaar. Ze vormt een hub voor Croatia Airlines. Andere luchtvaartmaatschappijen met vluchten van en naar Dubrovnik zijn onder meer Jetairfly, British Airways, Germanwings en Lufthansa.

De luchthaven van Dubrovnik omvat een internationale en een binnenlandse terminal. In beide terminals vindt u standaard passagiersfaciliteiten zoals wisselkantoren, banken en een bagage inpakservice. Voor of na uw vlucht kan u eveneens voor een hapje en een drankje terecht in de aanwezige koffiehuisjes, of u kan inkopen doen in de belastingsvrije shops van Dubrovnik. Onder de taxibaan van de luchthaven vindt u ‘Ðurovica špilja’, een 5000 jaar oude ondergrondse grot waar u stalactieten en stalagmieten kan bewonderen in een indrukwekkende natuurlijke omgeving.

Er zijn ter plaatse in de luchthaven meer dan tien autoverhuurmaatschappijen aanwezig, waaronder Europcar, Dollar/Thrifty, Avis, Budget en Hertz. U kan de wagen van uw keuze uit ons ruime assortiment reserveren via slechts drie eenvoudige stappen. Dankzij onze samenwerking met VIP Cars bent u overigens verzekerd van de voordeligste deals en de beste voorwaarden!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan