Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Dublin Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Dublin ligt in Collinstown in de provincie Fingal, op 10 kilometer van Dublin. Met jaarlijks meer dan 18 miljoen passagiers die de revue passeren is het de drukste luchthaven in Ierland. Ze vormt een hub voor onder meer de voornaamste Ierse luchtvaartmaatschappij Aer Lingus, de Europese lagekostenmaatschappij Ryanair en CityJet.

Er zijn twee passagiersterminals aanwezig, Terminal 1 en Terminal 2. In de eerste terminal worden voornamelijk korte afstandsvluchten en vluchten van de maatschappij Ryanair aangedaan. U vindt in de terminals verscheidene passagiersfaciliteiten, waaronder bijvoorbeeld drinkfonteinen, een postkantoor, een bank- en wisselkantoor, internetkiosken, kosteloze toegang tot het Wi-Fi netwerk, een gebedsruimte, een ontmoetingsruimte en een medisch centrum. In het winkelcentrum van de luchthaven – The Loop genoemd – vindt u bovendien een brede waaier aan producten, van alcohol en tabak tot kledij en luxeproducten.

U kan via onze online reserveringsdienst de wagen van uw keuze vooraf boeken bij één van de acht autoverhuurmaatschappijen die in de luchthaven beschikbaar zijn. Onder meer Hertz, Avis, Europcar en Budget hebben ter plaatse een verhuurbalie. U bent bij ons bovendien steeds verzekerd van de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met de internationaal gereputeerde autoverhuurorganisatie VIP Cars. Boek nu via Autoverhuur Globaal en geniet van de beste deals!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan