Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Dresden Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Dresden, of Dresden International Airport, ligt op 9 kilometer van het centrum in het gehucht Klotzsche. Jaarlijks ontvangt de luchthaven bijna 2 miljoen passagiers. Onder meer Lufthansa, Germanwings, Air Berlin en Sky Airlines vliegen via Dresden.

In de luchthaventerminal komen aankomende en vertrekkende passagiers samen onder het doorzichtige plafond. U kan voor of na uw vlucht gezellig winkelen in de terminal, de shops bieden voor ieder wat wils: van streekproducten zoals wijn en Meissen porcelein tot kledij en belastingsvrije producten. Voor een hapje en een drankje kan u hier eveneens terecht. De vele restaurantjes, bars en koffiehuisjes verwelkomen u graag in hun gezellige setting. U vindt in de luchthaven ook de amusementszaal SPIEL-IN Casino met speelautomaten en een internetverbinding. Verder zijn er uiteraard ook heel wat praktische diensten aanwezig in de luchthaven. U vindt er een postkantoor, kantoorruimtes, bankautomaten, een medisch centrum, enzovoort.

Volgende autoverhuurmaatschappijen hebben een kantoor op het luchthaventerrein: ADAC, Europcar, Sixt, Hertz en Avis. Maak het uzelf gemakkelijk door vooraf de wagen van uw keuze te reserveren via onze Nederlandse autoverhuurwebsite, zodat u ter plaatse in de luchthaven snel en eenvoudig kan verderreizen. Boek nu en wees verzekerd van de laagste prijs op de markt!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan