Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Dortmund Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Dortmund is gelegen op 10 kilometer van het centrum. De luchthaven heeft een maximumcapaciteit van 2,5 miljoen passagiers en vormt een knooppunt met vele nationale en internationale luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air Berlin, Easyjet en Wizz Air. De luchthaven opereert onder de slogan ‘Closer than you think’ (of ‘Näher als man denkt’) en omvat voornamelijk Europese vluchten.

In de passagiersterminal vindt u verscheidene diensten terug, waaronder bankautomaten en een wisselkantoor, postkantoren, drie combineerbare vergaderzalen, VIP ruimtes, een medisch centrum, openbare telefoons en een draadloze internetverbinding. Verder kan u tijdens het wachten terecht in de uitstekende restaurantjes en bars of u kan winkelen in de beschikbare (belastingsvrije) shops.

De luchthaven van Dortmund is gemakkelijk te bereiken via de snelweg en het hoofdwegennetwerk: het bevindt zich aan de A40 en de A44. Aan de luchthaven zijn bovendien meerdere autoverhuurmaatschappijen aanwezig, waaronder Avis, Sixt, Hertz en Europcar, zodat u uw reis bij aankomst in Dortmund onmiddellijk kan verderzetten. U kan de wagen van uw keuze uit ons ruime assortiment reserveren via slechts drie eenvoudige stappen. Dankzijonze samenwerking met VIP Cars bent u overigens verzekerd van de voordeligste deals en de beste voorwaarden!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan