Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Costa Rica Autoverhuur

Costa Rica bevindt zich in Centraal-Amerika en heeft een rijk verleden dat zich toont in de hedendaagse gemengde cultuur. U vindt er zowel inheemse als Afrikaanse en Spaanse invloeden terug in onder meer de keuken, dans, muziek en kunst. Costa Rica – letterlijk vertaald ‘Rijke Kust’ – is echter voornamelijk een populaire vakantiebestemming door de sprookjesachtige en unieke natuurlandschappen die er aanwezig zijn.

Onder meer de (actieve) vulkanen, nationale natuurparken en beschermde gebieden kunnen rekenen op een groot bezoekersaantal. Ook de Zeven Wonderen van Costa Rica – de vulkanen Arenal en Poás, Monteverde, het Kokoseiland, De Celesterivier, de berg Chirripo en de Tortuguerokanalen – slagen er steeds opnieuw in om toeristen te lokken. De Costa Ricaanse hoofdstad San Jose biedt u een zicht op de inheemse Guaymí cultuur in het Nationaal Museum en op de Victoriaanse architectuur die terug te vinden is in het straatbeeld. Andere toeristentrekpleisters zijn onder meer de moderne stad San Miguel de Escazú, het pittoreske Quepos, de stratovulkaan van Turrialba en het surfersparadijs Puntarenas aan de Stille Oceaan.

Boek uw huurwagen via onze Nederlandse autoverhuurwebsite en wees verzekerd van het breedste aanbod aan de meest voordelige prijzen. Dankzij ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars en door onze samenwerking met de grootste internationale en lokale verhuurmaatschappijen – zoals Alamo, Europcar en Seelmann – kunnen wij u bovendien de beste voorwaarden en exclusieve voordelen aanbieden. Aarzel niet langer en reserveer uw wagen nu zodat u bij aankomst in Chili onmiddellijk kan genieten van de schoonheid die het land u te bieden heeft!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan