Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Christchurch Luchthaven Autoverhuur

De Internationale Luchthaven van Christchurch bevindt zich in de buitenwijk Harewood, op twaalf kilometer van het stadscentrum van Christchurch. Na Auckland is Christchurch met zo’n 5,5 miljoen passagiers per jaar de drukste luchthaven in Nieuw-Zeeland. Ze vormt een hub voor Air New Zeeland en Virgin Australia. Andere luchtvaartmaatschappijen die via de luchthaven vliegen zijn onder meer Air Pacific, Jetstar Airways, Singapore Airlines en Emirates.

In de luchthaven worden er heel wat diensten voor passagiers voorzien. Zo zijn er banken, geldautomaten, wisselkantoren, een verloren voorwerpenruimte, hotels, openbare telefoons, postkantoren, sanitaire voorzieningen, Wi-Fi en internetkiosen aanwezig. Verder vindt u in de terminals tientallen winkels, een belastingsvrije zone en verscheidene eet- en drinkfaciliteiten. Om u tijdens het wachten bezig te houden kan u eveneens terecht in het speelcentrum met games en spelletjes of in de Antarctic Attraction waar u Antarctica virtueel kan ontdekken.

Er zijn ook tientallen verhuurbedrijven aanwezig in Christchurch, waarvan elf ter plaatse in de luchthaven. Boek uw huurwagen nu via onze online reserveringsdienst en geniet van de beste autoverhuurdeals en de voordeligste prijzen. Bovendien kan u dankzij ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurmaatschappij VIP Cars en onze samenwerking met grote autoverhuurmaatschappijen zoals , Hertz, Thrifty, Budget en Avis uw keuze maken uit het meest brede aanbod huurwagens!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan