Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Chili Autoverhuur

Chili ligt in het noordwesten van Zuid-Amerika en strekt van noord tot zuid in een smalle strook tussen het Andesgebergte en de Stille Oceaan. Het omvat ook enkele eilanden: de Desventuradas eilanden, de Juan Fernández eilandengroep, Paaseiland en Salas y Gómez.

Doordat Chili een uitgestrekt gebied van noord tot zuid beslaat zijn er heel wat verschillende landschappen te vinden, van de Atacama woestijn in het noorden tot de stranden van Vina del Mar en de fjorden van Patagonia in het centrum en het prachtige berglandschap van Torres del Paine in het zuiden. Het Paaseiland, meer bepaald de Moai-beelden, is Chili's meest befaamde mijlpaal. De beelden trekken jaarlijks heel wat internationale toeristen naar het eiland. Andere populaire trekpleisters in Chili zijn onder meer de metropolische grootstad Santiago, de prachtige landschappen en het stadsbeeld van Valparaiso, de voor trektochten ideale afgezonderde stad Punta Arenas in Patagonia en Puerto Montt, bekend om haar lokale specialiteiten en handwerk.

Reis zorgeloos en eenvoudig tussen deze en veel meer streken met de huurwagen van uw keuze en geniet van alles wat Chili u te bieden heeft. In slechts drie stappen vindt u bij ons de wagen die voldoet aan uw noden en budget en dit steeds aan de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. U kan uw wagen afhalen op één van de vele autoverhuurlocaties of luchthavens in Chili zodat u na aankomst meteen kan verderreizen naar uw bestemming.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan