Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Chicago Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Chicago – O'Hare International Airport – ligt op 27 kilometer van het stadscentrum van Chicago. Het is de voornaamste luchthaven in de staat en ze vormt een hub voor Air Choice One, American Airlines en United Airlines. O’Hare is bovendien de vierde drukste luchthaven ter wereld, met een jaarlijks passagiersaantal van 67 miljoen. Er worden onder meer vluchten georganiseerd van en naar Amsterdam, Brussel, Frankfurt en München.

O’Hara omvat vier passagiersterminals (Terminals 1, 2, 3 en 5) waarvan Terminal 5 de internationale vluchten voor zijn rekening neemt. In de terminals worden er diensten en faciliteiten aangeboden voor reizigers, gaande van praktische diensten tot een winkelcentrum en gastronomie. Er zijn voorzieningen voor personen met een functiebeperking, medische faciliteiten, banken en wisselkantoren, een verloren voorwerpenruimte, luchtvaartmaatschappijlounges, conferentiecentra en een draadloze internetverbinding. Daarnaast worden er kunsttentoonstellingen en speciale evenementen georganiseerd in O’Hare, zodat u zich tijdens het wachten op uw vlucht niet hoeft te vervelen.

Er zijn maar liefst tien autoverhuurmaatschappijen aanwezig in de luchthaven van Chicago, waaronder Advantage, Avis, Dollar, National en Thrifty. Maak het uzelf gemakkelijk door vooraf de wagen van uw keuze te reserveren via Autoverhuur Globaal, zodat u ter plaatse in de luchthaven snel en eenvoudig kan verderreizen. Boek nu en wees verzekerd van de laagste prijs op de markt!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan