Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Canberra luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Canberra is gelegen op zo’n 7,5 kilometer van het stadscentrum van de Australische hoofdstad. Momenteel biedt Canberra binnenlandse vluchten aan meer dan 3 miljoen passagiers per jaar. Het is een belangrijke luchthaven voor Virgin Blue, met dagelijkse vluchten naar onder meer Adelaide, Brisbane en Sidney. Andere maatschappijen in Canberra zijn Tiger Airways Australië, Brindabella Airlines en Qantas.

In de luchthaven vindt u een wisselkantoor, bankautomaten en openbare telefoons. Verder kunnen passagiers terecht in de winkels in de terminals om al shoppend hun tijd door te brengen, of in de koffiehuisjes en restaurantjes voor een lekkere snack of een verfrissend drankje. Canberra heeft slechts één terminal, maar er wordt een tweede gebouwd, die verwacht wordt te openen in maart 2013, met als doel het comfort van de passagiers te verhogen.

Er zijn meerdere autoverhuurmaatschappijen aanwezig in de luchthaven, zoals Avis, Hertz, Europcar, Budget, Redspot Sixt enThrifty. U kan de huurwagen van uw keuze eenvoudig vooraf reserveren via ons boekingssysteem, terwijl u verzekerd bent van de laagste prijs op de markt en de beste huurvoorwaarden. Geniet van de beste autoverhuurdienst door uw wagen vie onze Nederlandse autoverhuurdienst te boeken!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan