Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Canada Autoverhuur

Canada is het tweede grootste land ter wereld (na Rusland), met een oppervlakte van bijna 10 miljoen km². Om uw reis aangenamer te maken kan u op onze Nederlandse autoverhuurwebsite uw keuze maken uit het breedste aanbod huurwagens van de grootste internationale en lokale autoverhuurmaatschappijen, zoals Alamo, Thrifty en National, zodat u Canada moeiteloos kan verkennen.

Canada grenst aan de Verenigde Staten in het zuiden en aan Alaska in het noordwesten en heeft de langste kustlijn ter wereld, daar het grenst aan de Atlantische Oceaan, de Stille Oceaan en de Noordelijke IJszee. Het grote Canada wordt onderverdeeld in 7 regio’s die elk hun eigen cultuur hebben waardoor een rondreis door Canada ieders blik kan verrijken met ontelbare indrukken en emoties. Zo vindt u aan de kust het Cordillera hooggebergte, in het noordoosten het Precambische Schild en in het laagland op de grens met de Verenigde Staten de Grote Meren.

Populaire vakantiebestemmingen in Canada zijn onder meer grootsteden zoals Vancouver, Montreal en Toronto, waar u de Canadese cultuur en geschiedenis kan ontdekken terwijl u het kosmopolische en bruisende karakter van de steden ervaart. Andere door toeristen geliefde steden zijn onder meer Quebec, Calgary, Ottawa en Victoria.

Om eenvoudig tussen de Canadese landschappen en de indrukwekkende steden te reizen gedurende uw verblijf in Canada is een huurwagen geen overbodige luxe! Boek uw wagen via onze website en geniet dankzij ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurmaatschappij VIP Cars van de beste voordelen en voorwaarden.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan