Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Caïro Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Caïro bevindt zich op 15 kilometer van het zakendistrict van Caïro. Het is de voornaamste hub voor Egyptair, wat het tot een belangrijke luchthaven van de Star Alliance maakt. Het is de drukste luchthaven in Egypte en de tweede drukste in Afrika, na OR Tambo in Johannesburg. Er worden jaarlijks meer dan 13 miljoen passagiers bediend in Caïro. Onder meer Air France, Air Europe, KLM, Lufthansa en British Airways vliegen via Caïro.

De luchthaven omvat vier terminals. De grootste, terminal 3, heeft een capaciteit van 11 miljoen passagiers per jaar. Dezelfde terminal heeft bovendien een winkelcentrum van maar liefst 5000 m², waarvan een groot aantal belastingsvrije shops. In het internationale eetcomplex kan u terecht voor een brede variatie aan restauranten met Oosterse, Westerse en Aziatische gerechten. In de luchthaven vindt u alle standaard passagiersfaciliteiten, van bankautomaten en wisselkantoren tot sanitaire voorzieningen. Verder zijn er voorzieningen voor mensen met een functiebeperking, een verloren voorwerpenruimte en een internetverbinding.

In de luchthaven zijn ook heel wat autoverhuurmaatschappijen aanwezig, waaronder Budget, Dollar, Hertz, Sixt en Zoom. U kan op voorhand de wagen van uw keuze reserveren uit het brede assortiment dat wij u aanbieden, dankzij onze samenwerking met deze maatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie. Bij ons bent u bovendien verzekerd van de laagste prijzen op de markt en van de beste autoverhuurdeals.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan