Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Cairns luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Cairns ontvangt jaarlijks meer dan 3 miljoen passagiers voor meer dan 40 binnenlandse vluchten en voor directe vluchten naar Azië-Pacific. De luchthaven ligt op 4 kilometer van Cairns (op 6 kilometer van het winkelcentrum), in de buitenwijk Aeroglen en is een hub voor Jetstar Airways en Skytrans Airlines. Er zijn twee passagiersterminals in Cairns – een voor de internationale en een voor de nationale vluchten – die zich in gescheiden gebouwen bevinden.

In beide terminals kan u terecht voor een uitgebreid winkelaanbod, van juwelen, kledij en luxeartikelen tot boeken, lokale specialiteiten en souvenirs. Bovendien zijn ook de eet- en drinketablissementen in de luchthaven van Cairns de moeite waard. Verder vindt u er verscheidene diensten terug, waaronder bankautomaten en een wisselkantoor, postkantoren, conferentieruimtes, een medisch centrum, openbare telefoons en een internetverbinding.

Indien u op voorhand de wagen van uw keuze via onze Nederlandse autoverhuurwebsite reserveert, kan u hem bij aankomst Cairns meteen ophalen. U bent bij ons bovendien steeds verzekerd van de beste prijzen en de voordeligste deals, dankzij onze samenwerking met de grootste internationale autoverhuurmaatschappijen en met VIP Cars, een intermediaire autoverhuurorganisatie.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan