Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Bulgarije Autoverhuur

Het Slavische Bulgarije in Oost-Europa omvat een mix van culturen, waaronder de Griekse en de Perzische. Het land heeft heel wat te bieden, van cultureel en historisch toerisme tot avontuurlijke trektochten, kampeergebieden en wintersporttoerisme.

De verscheidenheid in de Bulgaarse geschiedenis is over heel het land terug te vinden. Zo kan u het Romeinse Theater en het Oude Romeinse Forum van Plovdiv en Stara Zagora bezoeken, of de archeologische sites die dateren uit de Griekse Oudheid, maar ook monumenten en steden met oorsprong in onder meer de Byzantijnse en Ottomaanse beschavingen. Het Bulgaarse landschap bestaat uit bergen, plateaus, valleien en vlaktes en biedt u een prachtig zicht op haar natuurlijke omgeving met grotten, gletsjermeren en gevarieerde fauna en flora. Dit vormt ideale omstandigheden om rond te trekken of rustig te genieten van het fraaie natuurlandschap. De bergen, bijvoorbeeld het Pirin hooggebergte, zijn bovendien een populaire reisbestemming voor ski- en snowboardfanaten. De Zwarte Zee lokt ook steeds vaker reizigers naar Bulgarije. Gedurende de zomer zorgt het warme klimaat voor een aangename zwemtemperatuur en ook voor watersporten – duiken, surfen, waterskieën en meer – zijn de Bulgaarse kusten een geliefde bestemming.

Ontdek zelf zorgeloos het paradijselijke Bulgarije en al haar schoonheid met de huurwagen van uw keuze. In slechts drie stappen vindt u via onze Nederlandse autoverhuurwebsite de wagen die aanlsuit bij uw voorkeuren en budget. Bovendien bent u bij ons steeds verzekerd van de beste voorwaarden dankzij onze samenwerking met de intermediaire maatschappij VIP Cars. Boek uw wagen nu en maak uw reis in Bulgarije onvergetelijk!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan