Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Brisbane Luchthaven Autoverhuur

Na de luchthavens van Sidney en Melbourne is de luchthaven van Brisbane de drukste in Australië. In 2011 werden er meer dan 20 miljoen passagiers ontvangen voor zowel nationale als intercontinentale reizen. Brisbane is een hub voor Virgin Australia, Jetstar en Qantas. De luchthaven heeft het voorbije decennium heel wat prijzen ontvangen, waaronder awards voor vriendelijkste personeel en beste Australische luchthaven.

U kan in de luchthaven terecht voor al uw shoppingwensen. Van souvenirs en geschenkartikelen tot kledij en luxeartikelen, boeken en dagbladen voor tijdens uw reis en koopjes in de belastingsvrije shops. Er zijn ook tientallen eet- en drinketablissementen aanwezig in de luchthaven om het wachten aangenamer te maken. Op tien minuten van de terminals vindt u bovendien een uitgebreide markt indien u meer vrije tijd hebt. Praktische passagiersfaciliteiten zijn onder meer het wisselkantoor, informatiecentra, mobiele telefoniekiosken waar u Australische simkaarten kan verkrijgen, één uur gratis draadloos internet in zowel de binnenlandse als internationale terminal en een vertreklounge waar u kan relaxen.

In de luchthaven zijn ook autoverhuurmaatschappijen aanwezig zoals Avis, Europcar, Budget, Redspot en Thrifty. Dankzij onze samenwerking met deze en meer maatschappijen hebben wij het breedste aanbod aan huurwagens en dit aan de beste prijs en onder de beste voorwaarden, zodat u steeds verzekerd bent van de beste deal. Reserveer u wagen vooraf via onze autoverhuurdienst en reis na aankomst in Brisbane zorgeloos verder!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan