Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Brazilië Autoverhuur

Brazilië is het vijfde grootste land ter wereld en het grootste land in Zuid-Amerika. Om uw verblijf aangenamer te maken is het aangewezen om uw eigen transport te voorzien. Een huurwagen is bijgevolg geen overbodige luxe! In slechts drie stappen vindt u bij ons de wagen van uw keuze en naar uw budget zodat u het prachtige Brazilië moeiteloos kan verkennen.

Er zijn niet veel landen zo sterk beïnvloed door andere culturen als Brazilië. Naast de inheemse Indiaanse cultuur hebben de Portugese kolonisten hun stempel op het land gedrukt en ook de Afrikaanse invloeden zijn niet ver te zoeken. Deze verscheidenheid drukt zich sterk uit in de Braziliaanse keuken, met in het noorden veel inheemse gerechten, in het noordoosten een sterke Afrikaanse invloed en in het zuidoosten, vooral in Sao Paulo, een Noord-Afrikaanse en Europese keuken.

Brazilië is onder meer een populaire vakantiebestemming voor de prachtige stranden en het warme klimaat. Florianopolis is bijvoorbeeld een stad die overrompeld wordt door zon-zee-strand-toeristen, net zoals Salvador de Bahia dat daarenboven een bruisend nachtleven te bieden heeft. Naast het strandtoerisme heeft Brazilië echter nog veel meer te bieden. Enkele voorbeelden zijn Rio de Janeiro, de levendige hoofdstad bekend voor haar carnaval, cultuur en intense nachtleven; het Amazonewoud met een brede variatie aan fauna en flora; Sao Paulo en Fortaleza.

Reserveer via onze boekingssite uw ideale huurwagen op één van de vele verhuurlocaties in Brazilië en zet uw reis na aankomst meteen zorgeloos verder. Inbegrepen in uw huurprijs zijn onder meer een aansprakelijkheidsverzekering, een luchthavenvergoeding, wegenfondsbelastingen, lokale omzetbelasting (BTW), een diefstalverzekering en een schadeverzekering.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan