Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Bologna Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Bologna – Guglielmo Marconi Airport – bevindt zich op 6 kilometer van het stadscentrum. Het is een hub voor lagekostenmaatschappij Ryanair en vervoert jaarlijks net geen 6 miljoen reizigers. Andere maatschappijen die van en naar Bologna vliegen zijn Air France, Brussels Airlines, KLM en Lufthansa.

Guglielmo Marconi omvat twee terminals: de Main Terminal en de East Terminal. In de terminals zijn er meerdere passagiersdiensten beschikbaar, waaronder bankautomaten, wisselkantoren, apotheken, informatiebalies en meer. Er is eveneens een winkelcentrum waar u terecht kan voor mode en algemene artikelen, maar ook voor koffiehuisjes en restauranten voor een hapje en een drankje. Op de begane grond van de terminals bevindt zich de luxueuze Marconi Business Lounge met kantoor- en ontmoetingsruimtes.

Er zijn tien verschillende autoverhuurmaatschappijen aanwezig in Guglielmo Marconi, waaronder Hertz, Maggiore, Sixt, Budget en Avis. Dankzij onze samenwerking met zulke grote lokale en internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de meest voordelige deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan