Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Birmingham Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Birmingham bevindt zich in het dorp Bickenhill, op 10 kilometer afstand van het stadscentrum van Birmingham. Het is een belangrijke haven voor onder meer Ryanair en Thomas Cook Airlines. Naast de binnenlandse en Europese vluchten biedt Birmingham ook vluchten aan naar Noord-Amerika, het Midden-Oosten en het Caribisch gebied. Er worden jaarlijks meer dan 8 miljoen passagiers geregistreerd.

Er worden in het luchthavengebouw verscheidene passagiersdiensten en -faciliteiten ter beschikking gesteld. Zo zijn er voorzieningen voor mensen met een functiebeperking, sanitaire voorzieningen, een medisch centrum, een multi-religieuze gebedsruimte, gratis toegang tot het Wi-Fi netwerk, conferentie- en ontmoetingszalen, luchtvaartmaatschappijlounges en meer. Daarnaast heeft Birmingham een breed aanbod aan (belastingsvrije) winkels, gaande van souvenir- en krantenwinkels tot lokale specialiteiten, mode en luxeartikelen. Voor een hapje en een drankje kan u eveneens in de luchthaven terecht, in de sfeervolle koffiehuisjes en restauranten.

Er zijn zes autoverhuurmaatschappijen aanwezig in de luchthaven van Birmingham: Enterprise, Europcar, National, Budget, Avis en Hertz. U kan bij ons vooraf uw wagen reserveren aan de laagste prijs zodat u de wagen van uw keuze bij aankomst in de luchthaven meteen kan ophalen. Dankzij onze samenwerking met de grootste internationale autoverhuurmaatschappijen en ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars kan u bovendien profiteren van de voordeligste deals en de beste voorwaarden!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan