Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

België Autoverhuur

In een land zo kleinschalig als België hoeft u nooit meer dan enkele uren te rijden tot uw volgende bestemming. Huur een wagen in Antwerpen, Brussel, Charleroi, Gent of Luik en verken zorgeloos alles wat het land u te bieden heeft.

In de wereldstad Brussel, waar veel Europese instellingen gevestigd zijn, vindt u een mix van culturen en levensstijlen terug terwijl de typische Belgische sfeer er toch bewaard is gebleven. In de metropolische hoofdstad kan u genieten van de uitstekende gastronomie, een uitgebreid nachtleven en culturele mijlpalen en monumenten. Voor de historische stadscentra en middeleeuwe architectuur bevindt u zich echter beter naar steden zoals Leuven, Gent, Antwerpen en Brugge.

In West-Vlaanderen zijn de stranden aan de Noordzee een populaire vakantiebestemming. Geniet in één van de tien kustgemeentes, waaronder Oostende, Bredene, De Panne en Blankenberge, van de gezonde zeelucht en de beste visgerechten. In de zomer zijn deze streken drukbezet met toeristen, voornamelijk uit Nederland en België, die op zoek zijn naar verkoeling en een fijne tijd met de familie.

Wallonië, in het zuidelijke Franse gewest, staat in contrast met Vlaanderen en Brussel. Het staat bekend voor de rustgevende, natuurlijke omgeving en pittoreske dorpjes met daartegenover dynamische grootsteden zoals de Waalse hoofdstad Namen, Luik, Bergen en het metropolische Charleroi.

Om in België gemakkelijk en snel te reizen is een huurwagen geen overbodige luxe. Reserveer de wagen van uw keuze via onze website en geniet dankzij ons partnerprogramma met VIP Cars – een globale intermediaire autoverhuurmaatschappij – van de beste voordelen!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan