Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Belfast Luchthaven Autoverhuur

De internationale luchthaven van Belfast – soms ook nog Aldergrove Airport genoemd – ligt op iets meer dan 20 kilometer van Belfast in Noord-Ierland. Het is de drukste luchthaven in de regio, met zo’n 4 miljoen passagiers per jaar. Onder meer EasyJet, Thomas Cook en Jet2 organiseren vluchten van en naar Belfast, met bestemmingen in Amsterdam, Barcelona, Antalya, Lanzarote, Faro, Pisa en meer.

In de passagiersterminial worden er verscheidene diensten en faciliteiten aangeboden. Er wordt een brede waaier aan (belastingsvrije) winkels voorzien, met een nog utigebreider aanbod aan producten. Daarnaast kan u terecht in de vele koffiehuisjes, bars en restaurants voor een hapje en een drankje terwijl u wacht op uw vlucht. Meer praktische faciliteiten zijn onder andere klantendiensten, reisagentschappen, wisselkantoren, een rokersruimte en een internetverbinding.

In de luchthaven vindt u eveneens vijf aanwezige autoverhuurmaatschappijen: Avis, Europcar, Hertz, Budget en National Car Rental. Om van de voordeligste deals en de laagste prijzen van deze leveranciers te kunnen genieten kan u vooraf uw wagen reserveren via ons online boekingssysteem. Dankzij onze samenwerking met bovenstaande en meer autoverhuurmaatschappijen kunnen wij u het breedste aanbod aan wagens aanbieden en dit steeds onder de beste huurvoorwaarden!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan