Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Bari Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Bari – Bari Karol Wojtyla Airport – ligt op 8 kilometer van het stadscentrum. Er passeren jaarlijks meer dan 3,5 miljoen passagiers in Bari. Onder meer Air Berlin, British Airways, EasyJet en Ryanair vliegen van en naar de luchthaven vanuit onder meer Charleroi en Maastricht.

In de luchthaven vindt u alle standaard passagiersfaciliteiten, van bankautomaten en wisselkantoren tot sanitaire voorzieningen. Verder zijn er voorzieningen voor mensen met een functiebeperking, een verloren voorwerpenruimte, een gebedsruimte, internetkiosks en een draadloze internetverbinding. Er zijn eet- en drinketablissementen aanwezig, met daarnaast ook verscheidene winkels met een assortiment gaande van speelgoed, mode en luxeproducten tot tabak, drank en levensmiddelen.

Er zijn maar liefst negen autoverhuurmaatschappijen aanwezig in de luchthaven, waaronder Sixt, Maggiore, Europcar en Zodiac. Dankzij onze samenwerking met zulke grote lokale en internationale maatschappijen zijn wij in staat u het breedste aanbod aan huurwagens voor te leggen, terwijl u steeds verzekerd bent van de laagste prijs op de markt. Bovendien garanderen wij u de beste huurvoorwaarden en de meest voordelige deals, ondersteund door ons partnerprogramma met de intermediaire autoverhuurorganisatie VIP Cars.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan