Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Australië Autoverhuur

Australië is meer dan 7,5 miljoen km² groot in oppervlakte, wat het meteen het zesde grootste land ter wereld maakt. U kan uw reis ter plaatse aangenamer maken door een wagen te huren om u van streek tot streek te begeven. Op die manier kan u ten volste genieten van alle landschappen die het land u te bieden heeft, zoals de tropische stranden van Brisbane en Gold Coast, Great Barrier Reef, de Australische Alpen, Fraser Island en veel meer. In de Snowy Mountains, of de Snowies, kan iedere wintersportliefhebber zijn gading vinden. Indien u echter meer een fan bent van zon- en zeevakanties zal u zich niet vervelen in Cairns of in Perth.

Populaire grootsteden die jaarlijks veel toeristen naar Australië lokken zijn Sidney en Melbourne. In Sidney kan u niet enkel terecht voor het bruisende nachtleven en de uitgebreide winkelmogelijkheden, maar eveneens voor avontuurlijke sporten zoals duiken en kajakken, voor de uitstekende gastronomie, voor natuurparken en voor het Sidney Festival dat doorgaat in januari, met muziek, theater, dans en meer. In Melbourne zijn onder meer het Melbourne Museum, de National Gallery of Victoria, het Crown Casino en het Federation Square de moeite waard. In Melbourne is er eveneens een levendige uitgaanssfeer en u vindt er overal gezellige cafés en restaurantjes.

Aarzel niet om uw huurwagen voor uw vakantie in Australië via onze website te reserveren. Dankzij ons partnerprogramma met VIP Cars kunnen wij u een uitgebreide collectie aan wagens aanbieden en dit steeds aan de meest voordelige deals. Verken Australië zonder problemen in de huurwagen van uw keuze en geniet zorgeloos van uw rondreis of vakantieverblijf.

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan