Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Adelaide Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven van Adelaide is de voornaamste luchthaven in het Zuid-Australische Adelaide en bevindt zich op 6 kilometer van het stadscentrum. Het is de op vier na drukste luchthaven in Australië en verwelkomt jaarlijks meer dan 7 miljoen passagiers. Adelaide doet zowel nationale als intercontinentale bestemmingen aan, waaronder Dubai, Hong Kong en Singapore.

De moderne luchthaven biedt haar passagiers een ruim aanbod aan diensten. U vindt er onder meer een medisch centrum, een wisselkantoor, bankautomaten, een postkantoor, openbare telefoons, een kinderspeelruimte en een gebedsruimte. In terminal 1 heeft u kosteloos toegang tot het draadloze internetnetwerk en u kan bovendien terecht in een van de 10 internetkiosken. Voor Zuid-Australische specialiteiten en producten kan u in de luchthaven uw gading vinden in de vele shops. Van mode en luxeartikelen tot snoep en drank, u vindt het terug in de vele winkels op het terrein. Om een hapje te eten en een drankje te nuttigen voor of na uw vlucht kan u eveneens terecht in de luchthaven van Adelaide.

Op de luchthaven zijn meerdere autoverhuurmaatschappijen aanwezig, waaronder Budget, Thrifty, Europcar, Avis en Hertz. U kan bij ons vooraf uw wagen reserveren door uw keuze te maken uit het ruime aanbod dat wij u door ons partnerprogramma met VIP Cars kunnen aanbieden. Daarenboven geniet u bij ons gegarandeerd van de beste voordelen en de laagste prijs op de markt!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan