Hulplijn voor boeking : +1-914-368-0091

Parijs-Charles de Gaulle Luchthaven Autoverhuur

De luchthaven Parijs-Charles de Gaulle of Roissy Airport bevindt zich op 25 kilometer van Parijs en is Frankrijk’s grootste en drukste luchthaven. Met meer dan 60 miljoen passagiers per jaar is het eveneens de tweede drukste van Europa, na Londen-Heathrow. De luchthaven is een hub voor Air France, EasyJet, Delta Air Lines, FedEx Express en XL Airways France. Andere maatschappijen die via Charles de Gaulle vliegen zijn onder meer Brussels Airlines, KLM, British Airways en Lufthansa.

Charles de Gaulle omvat drie terminals, waarvan terminal 3 dient voor chartervluchten en lagekostenmaatschappijen. De luchthaven biedt haar passagiers de nodige faciliteiten om zich tijdens het wachten niet te vervelen. Voor kinderen zijn er maar liefst negen speelruimtes aanwezig, terwijl ouderen terechtkunnen in de game- en spelzalen met onder meer cafésporten. Praktische faciliteiten in Charles de Gaulle zijn de bankautomaten, wisselkantoren, apotheken, medische centra, een schoonheidscentrum, postkantoren en conferentieruimtes. Over de volledige luchthaven wordt er bovendien een draadloze internetverbinding ter beschikking gesteld die kosteloos is gedurende de eerste 15 minuten.

Onder meer Europcar, Tiger, Avis en Sixt hebben autoverhuurkantoren op het luchthaventerrein. U kan de wagen van uw keuze uit ons ruime assortiment reserveren via slechts drie eenvoudige stappen. Dankzij onze samenwerking met VIP Cars bent u overigens verzekerd van de voordeligste deals en de beste voorwaarden!

Top Deals

Top Autoverhuurdeals voor Autoverhuur Globaal

Australië
Australië
€ 25
€ 21/dag
Nieuw-Zeeland
Nieuw-Zeeland
€ 30
€22/dag
Verenigde Staten
Verenigde Staten
€ 24
€ 20/dag
Griekenland
Griekenland
€ 26
€ 22/dag
Verenigd Koninkrijk
Verenigd Koninkrijk
€ 21
€ 19/dag

* De prijzen zijn op dagelijkse basis en onderhevig aan wijziging volgens beschikbaarheid

Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.Een lagere prijs gezien? Laat het ons weten.
100% Beveiligde Transactie Verzekerd100% Beveiligde Transactie Verzekerd
Reserveer uw wagen waar u zich ook bevindt!

Onze autoverhuurleveranciers

Enterprise Thrifty Europcar Sixt


Populaire vakantiebestemmingen

* Voor meer autoverhuurlocaties gebruikt u ons online boekingsformulier bovenaan